Ενεργειακές Λύσεις
Αντλίες ΘερμότηταςGREE


Τεχνικά Χαρακτηριστικά    


Ο σχεδιασμός και η λειτουργία της αντλίας θερμότητας Versati είναι προσανατολισμένα στην πράσινη οικονομία, αφού αντλεί την μεγαλύτερη ποσότητα ενέργειας που χρησιμοποιεί από το περιβάλλον, επιτυγχάνοντας παράλληλα σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων. Η τεχνολογία Inverter που υιοθετεί διασφαλίζει τη ρύθμιση της ισχύος της μονάδος, ανάλογα με τις ανάγκες σας, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση και υψηλότερο βαθμό απόδοσης, κατατάσσοντάς την στην ενεργειακή κλάση Α. 

Το σύστημα αποτελείται από μία εξωτερική μονάδα που περιλαμβάνει το συμπιεστή, το δοχείο αποθήκευσης νερού χρήσης και την εσωτερική μονάδα, τα οποία ελέγχονται από τον ηλεκτρονικό κεντρικό ελεγκτή. Υπάρχει η δυνατότητα, να ενσωματωθεί και να συνδυαστεί με τις υπάρχουσες πηγές θέρμανσης της κατοικίας, προσφέροντας έτσι ένα ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης. Η αντλία θερμότητας Versati είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρέχει θέρμανση και τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου, με εξωτερική θερμοκρασία μέχρι -20οC! Επιπλέον, η εξωτερική μονάδα του συστήματος χρησιμοποιεί το πιο αποδοτικό οικολογικό ψυκτικό υγρό R410A. 

Αντλία Θερμότητας GREE Vesrati

Η εταιρεία GREE, μία από τις μεγαλύτερες Κινεζικές εταιρείες στον κλιματισμό, παρουσίασε ένα νέο της προϊόν με την ονομασία Vesrati. Η Vesrati είναι αντλία θερμότητας αέρα-νερού η οποία χρησιμοποιεί συμπιεστή τεχνολογίας Twin Rotary DC-Inverter με συντελεστή ενεργειακής απόδοσης COP να αγγίζει το 4,5. 

Η αντλία θερμότητας αέρα-νερού Versati προσφέρει μια οικονομική, φιλική προς το περιβάλλον λύση για την κεντρική θέρμανση. Λειτουργεί βάσει της αρχής της αντλίας θερμότητας. Η εξωτερική μονάδα αφαιρεί θερμότητα από τον εξωτερικό αέρα, και την μεταφέρει στην εσωτερική μονάδα, όπου χρησιμοποιείται για να παράγει ζεστό νερό σε θερμοκρασία μέχρι και 55°C. Αυτό το ζεστό νερό μπορεί έπειτα να οδηγηθεί σε θερμαντικά σώματα χαμηλών θερμοκρασιών (Jaga), σε σώματα βεβιασμένης κυκλοφορίας αέρα (fancoils), σε θερμαντικά σώματα panel (έπειτα από σωστή διαστασιολόγηση) είτε σε ενδοδαπέδια θέρμανση. Επίσης Τοποθετώντας ένα θερμοδοχείο (boiler), μπορούμε να έχουμε ζεστό νερό χρήσης (ΖΝΧ) σε συνδυασμό με τον ήλιο. 

Η αντλία θερμότητας Versati της Gree ένα προϊόν ποιοτικά άριστο, αποτελείται από εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών. Στον τομέα αυτό δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα. Το 100% των βασικών εξαρτημάτων ελέγχεται εργαστηριακά πριν τη συναρμολόγηση. Ταυτόχρονα, επενδύονται σημαντικά κονδύλια στα συστήματα ποιοτικού ελέγχου της παραγωγής με διεθνή αναγνώριση όπως CE, TUV, GS, UL, SASO, OHSAS, ISO 9001, ISO 14001 και EUROVENT αλλά και σε συστήματα προστασίας του περιβάλλοντος όπως IECQ, ROHS κα. 

Η αντλία θερµότητας Versati της Gree αποτελεί την πλέον ιδανική λύση στους τομείς του οικονομικού κλιματισμού και του σεβασμού του περιβάλλοντος, καθώς μπορεί µε αξιοπιστία να σας προσφέρει απόλυτη θερµική άνεση (κλιµατισµό χώρου & ζεστό νερό χρήσης) όλες τις εποχές του χρόνου. 

Αντλία θερμότητας ΖΝΧ 70oC – R134a 

Με σκοπό την κάλυψη ολοένα περισσότερων αναγκών η Gree διαθέτει παράλληλα και την λύση της αντλίας θερμότητας κλειστού κυκλώματος υψηλών θερμοκρασιών αποκλειστικά για ζεστό νερό χρήσης. 

Η μονάδα αυτή μπορεί να αντικαταστήσει την θέρμανση νερού χρήσης με ηλεκτρική αντίσταση, αναβαθμίζοντας ενεργειακά την κατοικία σας. Συνδυάζεται με το υπάρχον δοχείο νερού με την προϋπόθεση διαθέσιμου εναλλάκτη.   • Υψηλή απόδοση. Παράγει νερό θερμοκρασίας 35 ~ 70o
  • Με εναλλάκτη tube-in-tube και ενσωματωμένο κυκλοφορητή
  • Με ενσύρματο ελεγκτή αφής με οθόνη LCD. 
  • Οικολογικό ψυκτικό υγρό R134a