Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών ΣυστημάτωνΒάσεις Στήριξης Φ/Β ΣυστημάτωνAlfa Energy

Έχοντας καταγράψει μια πετυχημένη και πάνω απ’ όλα αναγνωρισμένη πορεία στο πέρασμα του χρόνου , σήμερα η εταιρία έχει πλέον καθιερωθεί ως δημιουργός πρωτοποριακών προϊόντων αλουμινίου αρίστης ποιότητας . Προϊόντα πιστοποιημένα από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους Οργανισμούς Πιστοποίησης Ποιότητας κατά ΕΝ ISO 9001 : 2008 και παραγόμενα με πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής φιλικές προς το περιβάλλον κατά ΙSO 14001 : 2004.

Ακολουθώντας πιστά και αφοσιωμένα τον στόχο της , που δεν είναι παρά η συνεχής ικανοποίηση και κάλυψη των αναγκών των πελατών της ,η εταιρία συνεχίζει καθημερινά να επενδύει στον σχεδιασμό , την ανάπτυξη και την δημιουργία νέων προϊόντων.

Η ALFA παράγει και προσφέρει με την ALFA ENERGY μία πλήρως ολοκληρωμένη λύση για την στήριξη φωτοβολταϊκών (Φ/Β) πλαισίων για Φ/Β πάρκα, κεραμοσκεπές, βιομηχανικές στέγες και στέγες κατοικιών με την παραγωγή ειδικά κατασκευασμένων βάσεων από προφίλ αλουμινίου ειδικού κράματος. (Αριθμ.Διπλώματος Ευρεσιτεχνίας 20100100564).

Ο συνδυασμός της αντοχής των συστημάτων με την ευκολία στη συναρμολόγησή τους, ελαχιστοποιεί τον χρόνο εγκατάστασης για τον κατασκευαστή, χαμηλώνει το κοστολόγιο και καθιστά τα συστήματα ALFA ENERGY ως τα πλέον ανταγωνιστικά της αγοράς.
METALOUMIN Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στη διέλαση του αλουμινίου από το 1969, αποτελώντας μία από τις πρώτες βιομηχανίες αλουμινίου στην Ελλάδα. Το κύριο ενδιαφέρον της στρέφεται γύρω από τον σχεδιασμό, την μελέτη και την παραγωγή Συστημάτων Αλουμινίου, ικανών να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε απαίτηση έργου (συστήματα δόμησης, στήριξης και άλλα πρωτοποριακά προϊόντα).

Το αυξανόμενο ενδιαφέρον για «πράσινες» πηγές ενέργειας οδήγησε το έμπειρο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας στην υλοποίηση του Συστήματος ENERGIA. Το σύστημα αυτό αφορά σε Σταθερές Βάσεις Στήριξης Φωτοβολταϊκών Συλλεκτών και διατίθεται σε τρεις τύπους: για υπαίθρια εγκατάσταση, ταράτσα και κεραμοσκεπή. Οι βάσεις στήριξης είναι ικανές να δεχτούν κάθε τύπο συλλέκτη και παράγονται καθετοποιημένα στη μονάδα του εργοστασίου από την πρώτη ύλη μέχρι την εγκατάστασή τους.

Πλεονεκτήματα του συστήματος ENERGIA:

  • απεριόριστη επεκτασιμότητα
  • ευελιξία προσαρμογής των συστημάτων στις ανάγκες του εκάστοτε έργου καθετοποιημένη παραγωγή
  • σχεδίαση και μελέτη των προϊόντων από έμπειρους Μηχανικούς με άριστη ικανότητα επίλυσης προβλημάτων
  • εξεύρεση της βέλτιστης τεχνικοοικονομικής λύσης αποβλέποντας στην πιο συμφέρουσα πρόταση για τον καταναλωτή-επενδυτή
  • παραγωγή των προϊόντων στο εργοστάσιo στην Ελλάδα
  • άμεση διάθεσή τους στην εγχώρια αγορά
  • τήρηση των χρόνων παράδοσης χωρίς καθυστερήσεις και με το αρτιότερο τεχνικά αποτέλεσμα
  • προϊόν αξιόπιστο, ανθεκτικό και φιλικό προς το περιβάλλον
  • εμπειρία 40 ετών όσον αφορά το αλουμίνιο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του

Η στατική μελέτη του συστήματος ENERGIA είναι πλήρως πιστοποιημένη από τον επίσημο φορέα πιστοποίησης Eurocert.

Όλες οι διαδικασίες παραγωγής των Συστημάτων Αλουμινίου της ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ, τηρούν τις απαιτήσεις του συστήματος διασφάλισης ποιότητας, κατά το πρότυπο EN ISO 9002 του TUV CERT Aυστρίας.Deal

Η DEAL Solar παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τη στήριξη των φωτοβολταϊκών πλαισίων. Τα κύρια πεδία δραστηριότητας της εταιρείας είναι η κατασκευή και εμπορία συστημάτων στήριξης σε οικιακές, επαγγελματικές και βιομηχανικές στέγες, καθώς και σε φωτοβολταικά πάρκα, σε αγρούς.

Μέσα από μια πελατοκεντρική προσέγγιση της αγοράς, παρέχει στους πελάτες της μια συνολική λύση στο θέμα της εγκατάστασης των Φωτοβολταικών.

Η υποστήριξη της εταιρείας αρχίζει από την αρχική μελέτη της απαιτούμενης ποσότητας των υλικών στήριξης και ολοκληρώνεται με την παράδοση ενός άρτιου, λειτουργικού και αξιόπιστου συστήματος στήριξης, το οποίο θα στηρίζει αξιόπιστα και απρόσκοπτα τη Φωτοβολταική εγκατάσταση, για όλα τα χρόνια λειτουργίας της.