Ηλιακός Φωτισμός


Μπορείτε να εγκαταστήσετε ηλιακά φώτα στο χώρο της αρεσκείας 100% αυτόνομα από το δίκτυο του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας, χρησιμοποιώντας ηλιακή ενέργεια.

Ζητείστε ενημέρωση  

Τα ηλιακά φωτιστικά λειτουργούν αυτόνομα χωρίς καλωδιώσεις. Περιλαμβάνουν μπαταρίες οι οποίες φορτίζουν από τον φωτοβολταϊκό συλλέκτη και ανάβουν αυτόματα μόνο τη νύχτα. Διαθέτουν υψηλής φωτεινότητας Led με 100.000 ώρες ζωής.

Κομψά, αποδοτικά και μεγάλης αντοχής ηλιακά φωτιστικά που μπορούν να τοποθετηθούν στον τοίχο ή το έδαφος.

Τα ηλιακά φωτιστικά είναι σχεδιασμένα για ενσωμάτωση σε δρόμους, πάρκα, πλατείες, μονοπάτια, αυλές δημοσίων κτιρίων και σπιτιών, κ.ά.

Ανάλογα με την εφαρμογή τους διακρίνονται σε ηλιακά φώτα δρόμου, ηλιακά φώτα κήπου, ηλιακούς σηματοδότες και ηλιακές πινακίδες σήμανσης.

Επίσης είναι ιδανικά για σήμανση δρόμων και διαχείριση της κίνησης για μόνιμη ή προσωρινή εγκατάσταση. Ένα προφανές πλεονέκτημα των ηλιακών φωτεινών σηματοδοτών είναι ότι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος συνεχίζουν να λειτουργούν καθώς βασικός σκοπός τους είναι η ρύθμιση της κίνησης.

Τα νέα, πρωτοποριακά φώτα δρόμου παρέχουν τη λύση για δημόσιο και ιδιωτικό φωτισμό εξωτερικών χώρων με "μηδενικά έξοδα λειτουργίας" καθώς λειτουργούν με την καθαρή και δωρεάν ενέργεια από τον ήλιο.

Χάρη στη πρωτοποριακή τους τεχνολογία, παρέχουν φωτισμό εκεί όπου δεν υπάρχει δίκτυο της ΔΕΗ ή σε σημεία όπου οι εργασίες καλωδίωσης είναι πολύ δύσκολες ή δαπανηρές. Μπορούν να εγκατασταθούν σε απόμακρες περιοχές δίχως την ανάγκη για εργασίες εκσκαφής και καλωδιώσεων.

Τα Ηλιακά Φώτα Δρόμου,

Παρέχουν συνεχή φωτισμό ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες - χωρίς καμία συντήρηση.

Έχουν μηδενικές εκπομπές ρύπων καθώς λειτουργούν με την καθαρή ενέργεια από τον ήλιο, που συλλέγουν μέσω του φωτοβολταϊκού τους συλλέκτη.