Ευκαιρίες Καριέρας


Στην RENEVOL αναζητούμε δημιουργικούς, υπεύθυνους και αφοσιωμένους συνεργάτες, που διακρίνονται για τις αξίες και την ακεραιότητά τους και που θα συμβάλλουν στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Εάν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε, για λογαριασμό της RENEVOL, παρακαλείσθε όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο mail : info@renevol.gr  και μόλις υπάρξει διαθέσιμη θέση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


(HR 01A) Δίκτυο Συνεργατών

Εάν είστε ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης, εμπορικός αντιπρόσωπος ή εταιρία που αναλαμβάνει την μελέτη και ολοκλήρωση ολόκληρων επενδυτικών προτάσεων κι επιθυμείτε να συνεργαστείτε με την RENEVOL αντιπροσωπεύοντας, διανέμοντας και εγκαθιστώντας τα προϊόντα της


(HR 02A) Πρακτική Άσκηση Ηλεκτρολόγου Μηχανικού  (Πειραιάς)

Εάν είστε δραστήριος/α, δημιουργικός/α, χειροδύναμος με θέληση για εξέλιξη και μάθηση και δικαιούστε να συμμετέχετε σε πρακτική άσκηση, θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σας σημείωμα. Στη RENEVOL έχουμε τη διάθεση και την ικανότητα να καθοδηγήσουμε νέα μυαλά, να τα ενσωματώσουμε στο οικογενειακό μας κλίμα και να τα βοηθήσουμε να γνωρίσουν το τομέα και να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες του Φωτοβολταϊκού τομέα.