Φωτοβολταϊκά

A. NET METERING (Ενεργειακός Συμψηφισμός)

NEW -  Το νέο πρόγραμμα εγκατάστασης Φωτοβολταϊκών συστημάτων ξεκίνησε.  Η ιδέα είναι απλή. Παράγω ενέργεια όταν μπορώ και καταναλώνω ενέργεια όταν τη χρειάζομαι.

Για αναλυτικές πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Για το Θεσμικό πλαίσιο πατήστε  ΕΔΩ

Για το πληροφοριακό δελτίο του ΔΕΔΔΗΕ πατήστε ΕΔΩ

Για το ενημερωτικό σημέιωμα του ΔΕΔΔΗΕ πατήστε ΕΔΩ

Για ερωτήσεις-απαντήσεις πατήστε ΕΔΩ

Για το έντυπο αίτησης πατήστε ΕΔΩ


B. Συντήρηση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων  (Πάρκα - Οικιακά - Αυτόνομα
)
 

NEW- Ζητείστε έναν ΔΩΡΕΑΝ τεχνικό έλεγχο στο οικιακό σας φωτοβολταϊκό ή στο δικό σας Φωτοβολταϊκό Πάρκο.

Η RENEVOL, ούσα μία από τις ελάχιστες εταιρείες στην Ελλάδα με ειδικευμένο προσωπικό με υψηλή μόρφωση στον τομέα των ενεργειακών έργων και πιστοποιημένο κατά το μόνο ευρωπαϊκό πρόγραμμα εγκατάστασης και συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών PV TRIN, μπορεί να εξασφαλίσει την αδιάλειπτη και αποδοτική λειτουργία των εγκαταστάσεων σας. 

Το τρίπτυχο αποδοτικής λειτουργίας αφορά την Προληπτική συντήρηση - Τεχνική επέμβαση - Τηλεπαρακολούθηση του συστήματος σας

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις ενδεικτικές εργασίες και τα προγράμματα προληπτικής συντήρησης


C. Εγκατάσταση Αυτόνομων Φωτοβολταϊκών Συστημάτων 

Εάν θέλετε να ηλεκτροδοτήσετε απομακρυσμένες καταναλώσεις, εάν επιθυμείτε ασφάλεια των συσκευών σας, εάν δεν σας ηλεκτροδοτεί η ΔΕΗ Α.Ε, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα αυτόνομο σύστημα φωτοβολταϊκών είτε υβριδικό με αποτέλεσμα την αδιάλειπτη κάλυψη των αναγκών σας.

Γιατί να πληρώνετε όλο τον χρόνο πάγια στον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, όταν επισκέπτεσθε λίγες ημέρες τον χρόνο την εξοχική σας κατοικία; Εγκαθιστώντας ένα αυτόνομο σύστημα μπορείτε να καλύψετε τις ενεργειακές σας ανάγκες χωρίς να πληρώνετε τα αυξημένα τιμολόγια του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας

H RENEVOL, σχεδιάζει, εγκαθιστά και συντηρεί αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, χρησιμοποιώντας επώνυμο και ενδεδειγμένο ανά χρήση εξοπλισμό. 


Ενδεικτικά ως εξοπλισμός αυτονόμου Φωτοβολταϊκού νοείται:

α. Φωτοβολταϊκά πλαίσια
β. Ρυθμιστής Φόρτισης
γ. Συσσωρευτές κατάλληλου τύπου (Gel ή οξέων)
δ. Αντιστροφέας ισχύος
ε. Ηλεκτρολογικό/διακοπτικό υλικό
στ. Βάσεις στήριξης

Σας ενδιαφέρει η περίπτωση υβριδικού συστήματος; Το σύστημα σας μπορεί να μεταβληθεί σε υβριδικό με την προσθήκη ανεμογεννήτριας κατάλληλου τύπου ως εναλλακτική ή πρόσθετη πηγή παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Πατήστε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες


D. Έλεγχος - Πιστοποίηση / Μετρήσεις Εγκατάστασης 

Έχετε ενδοιασμούς για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας του φωτοβολταϊκού σας συστήματος. Θέλετε να πιστοποιήσετε την απόδοση του;, επιθυμείτε τον έλεγχο της εγκατάστασης σας ; είστε σε αντιδικία για κάποιον από τους ανωτέρου λόγους;, Η εταιρεία μας παρέχει την δυνατότητα ελέγχου και πιστοποίησης της εγκατάστασης σας κατά τα πρότυπα που επιθυμείτε είτε κατά τα πρότυπα διεθνώς αναγνωρισμένων φορέων, προσφέροντας σας πλήρες ενεργειακό report , σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Ελέγχουμε την αρτιότητα και ορθή λειτουργία της εγκατάστασης σας και σας ενημερώνουμε για τα αποτελέσματα και τις προτεινόμενες λύσεις.